Ամենահամեղ իտալական աղցանն առանց մայոնեզի
Բաղադրիչներ
1. Պեկինյան կաղամբ – 15 տերև

2. Ռուկոլա – 1 փունջ

3. Կարմիր սոխ – 1 գլուխ

4. Չերրի լոլիկ – 10 հատ

5. Ձիթապտղի յուղ – 20 մլ
6. Կիտրոնի հյութ

7. Աղ
Պատրաստման եղանակը
1. Սոխը կիսալուսնաձև կտրատել և ցողել կիտրոնի հյութի, ձիթապտղի յուղի և աղի սոուսով:
2. Կտրատել և խառնել պեկինյան կաղամբը, ռուկոլան, չերրի լոլիկները և սոխը:
3. Մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

