Բաժիններ՝

Այս բաղադրատոմսով սունկը ստացվում է հյութեղ և անուշաբույր

Բաղադրիչներ

1. Շամպինիոն – 600 գ
2. Կիտրոնի հյութ – 2 թ/գ
3. Սոյայի սոուս – 4 ճ/գ
4. Սամիթ – 1 փունջ
5. Կարմիր պղպեղ – 1 թ/գ
6. Բուսական յուղ – 4 ճ/գ
7. Աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Սունկը լվանալ, չորացնել:

Կարդացեք նաև

2. Սունկը լցնել տոպրակի մեջ: Տոպրակի մեջ լցնել բուսայուղ, սոյայի սոուս, կարմիր պղպեղ, աղ և մանրացված սամիթ:

3. Փակել տոպրակը, թափահարել և թողնել 30 րոպե: Խորովածի փայտիկները թրջել և շարել մարինացված սունկը:

4. Եփել 15 րոպե, 200 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս