Բաժիններ՝

Թեթև աղանդեր, որը թխել հարկավոր չէ

Բաղադրիչներ

1. Ժելատին – 3 ճ/գ
2. Ջուր – 1 ճ/գ
3. Թթվասեր – 0.5 լ
4. Շաքարավազ – 1 ճ/գ
5. Վանիլին
6. Բանան կամ կիվի

Պատրաստման եղանակը

1. Ժելատինը լուծել ջրի մեջ:

Կարդացեք նաև

2. Թթվասերը խառնել շաքարավազի և վանիլինի հետ:

3. Ժելատինը դնել կրակի վրա, բայց չեռացնել: Այնուհետև ավելացնել թթվասերը՝ անընդհատ խառնելով:

4. Տարայի մեջ շարել կտրատված բանանները, լցնել թթվասերային զանգվածը և դնել սառնարանը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս