Բաժիններ՝

Ամենաամանորյա աղցանը՝ ծովախեցգետնի ձողիկներով և նարնջով

Բաղադրիչներ

1. Ծովաեցգետնի ձողիկներ – 200 գ
2. Նարինջ – 1 հատ
3. Եգիպտացորեն – 1 բանկա
4. Կաղամբ – 200 գ
5. Կանաչի
6. Սխտոր – 3 պճեղ
7. Աղ և սև պղպեղ
8. Մայոնեզ կամ թթվասեր

Պատրաստման եղանակը

1. Ծովախեցգետնի ձողիկները և նարինջը կտրատել: Նարնջի թաղանթը նախապես հեռացնել:

Կարդացեք նաև

2. Կաղամբը կտրատել:

3. Կանաչին մանր կտրատել:

4. Խառնել բոլոր բաղադրիչները, համեմել աղով և պղպեղով, ավելցնել մայոնեզ և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս