Ամենաամանորյա աղցանը՝ ծովախեցգետնի ձողիկներով և նարնջով
Բաղադրիչներ
1. Ծովաեցգետնի ձողիկներ – 200 գ
2. Նարինջ – 1 հատ
3. Եգիպտացորեն – 1 բանկա
4. Կաղամբ – 200 գ
5. Կանաչի
6. Սխտոր – 3 պճեղ
7. Աղ և սև պղպեղ
8. Մայոնեզ կամ թթվասեր
Պատրաստման եղանակը
1. Ծովախեցգետնի ձողիկները և նարինջը կտրատել: Նարնջի թաղանթը նախապես հեռացնել:
2. Կաղամբը կտրատել:
3. Կանաչին մանր կտրատել:
4. Խառնել բոլոր բաղադրիչները, համեմել աղով և պղպեղով, ավելցնել մայոնեզ և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը