Բաժիններ՝

Կիտրոնով տորթ. հնարավոր չէ դիմակայել

Բաղադրիչներ

Խմորի համար.

1. Ալյուր – 380 գ
2. Կարագ – 250 գ
3. Թթվասեր – 200 գ
4. Սոդա (հանգցրած քացախով) – 1/2 ճ/գ

Միջուկի համար.

Կարդացեք նաև

1. Կիտրոն – 1.5 հատ
2. Շաքարավազ – 200 գ
3. Եգիպտացորենի օսլա – 20 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Կարագը անցկացնել քերիչով, ավելացնել մաղած ալյուրին:

2. Սոդան հանգցնել քացախով, լցնել թթվասերի մեջ և ավելացնել ալյուրին:

3. Խմոր հունցել և կիսել երկու մասի (2/3 и 1/3):

4. Խմորը 30 րոպե դնել սառնարանը:

5. Կիտրոնը աղալ, ավելացնել շաքարավազը:

6. Խմորի մեծ մասը գրտնակել և դնել կաղապարի մեջ: Խմորին օսլա ավելացնել և լցնել միջուկը: Ծածկել խմորի երկրորդ մասով:

7. Թխել 180 աստիճան ջեռոցում, 30-40 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս