Բաժիններ՝

Ամենահամեղ ուտեստը, որը կարելի է պատրաստել դդումից

Բաղադրիչներ

1. Դդում – 0.5 կգ

2. Մեղր – 1 ճ/գ

3. Սխտոր – 1 պճեղ

Կարդացեք նաև

4. Կարագ – 30 գ

5. Հազրեվարդ (Розмарин) – 1 ճյուղ

6. Աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Դդումը լվանալ: Կտրատել խոշոր կտորների:

2. Տապակի մեջ հալեցնել կարագը: Տապակել դդմի կտորները: Ավելացնել հազրեվարդը և ճզմած սխտորը:

3. Տապակել դդումը 7 րոպե: Ավելացնել մեղրը: Շարունակել տապակել՝ մինչև մեղրը կարամելացվի: Ըստ ցանկության՝ աղ ավելացնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս