Բաժիններ՝

Բրոկոլին՝ կաթնաշոռային սոուսով. ցածր կալորիականությամբ ընթրիք

Բաղադրիչներ

1. Բրոկոլի – 350 գ
2. Կաթնաշոռ (0%) – 200 գ
3. Ձու – 2 հատ
4. Սխտոր – 2-3 ատամիկ
5. Բնական յոգուրտ – 4 ճ/գ
6. Աղ, սև պղպեղ՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

1. Բրոկոլին մանրացնել և լավ լվանալ:

2. Մոտ 10 րոպե եփել եռացող ջրում, մի փոքր աղ ավելացնել:

3. Կաթնաշոռը խառնել ճզմած սխտորի հետ, ավելացնել յոգուրտը և համեմունքները:

4. Բրոկոլիի վրա լցնել կաթնաշոռային սոուսը:

5. Ձուն խաշել, կտրատել և ավելացնել բրոկոլիին:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս