Բաժիններ՝

Սա ավելին է, քան ուղղակի կոտլետը. հավի միս և պանրային միջուկ

Բաղադրիչներ

1. Հավի ֆարշ – 600 գ
2. Սոխ – 1 հատ
3. Գազար – 1 հատ
4. Սխտոր – 2 ատամիկ
5. Ձու – 1 հատ
6. Կանաչի
7. Աղ, պղպեղ, համեմունք

Միջուկի համար
1. Պանիր – 100 գ
2. Թթվասեր – 2/3 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Քերել գազարը, մանր կտրատել սոխը, մանրացնել սխտորը:

2. Ֆարշը խառնել կտրատված կանաչու, գազարի, սոխի և սխտորի հետ, ձու ջարդել, աղ և պղպեղ ցանել, ավելացնել համեմունքներ և խառնել մինչև համասեռ զանգված ստանալը:

3. Թողնել, որ ֆարշը 20-30 րոպե հանգստանա:

4. Պանիրը քերել և խառնել թթվասերի հետ:

5. Ձևավորել պանրային միջուկով կոտլետներ:

6. Տապակել կոտլետները երկու կողմից՝ մինչև ոսկեգույն դառնալը:

7. Կոտլետները տեղավորել ջեռոցի տապակի մեջ և ուղարկել 200 աստիճան ջեռոց 15-20 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս