Բաժիններ՝

Ֆրանսիական տապակա

Բաղադրամասեր՝

  • Խոզի միս- 0,5 կգ
  • կարտոֆիլ- 1կգ
  • սոխ- 2 հատ
  • շամպինյոն- 0,5 կգ
  • քերած պանիր- 50 գրամ
  • մայոնեզ
  • աղ, պղպեղ` ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը՝

Միսը մանր կտրատել, լցնել կարագով պատված թավայի մեջ, աղ ու պղպեղ անել:

Սոխը կտրատել կիսաշրջանաձև ու ավելացնել մսին: Մայոնեզը նույնպես լցնել մսի ու սոխի վրա։

Կարտոֆիլը երկարավուն կտրատել, աղ ու պղպեղ անել: Հետո կտրատել սունկը, կրկին համեմել աղով, պղպեղրով, մայոնեզով ու լցնել կարտոֆիլի վրա: Զանգվածի վրա քերած պանիր շաղ տալ, որպեսզի հյութալի ստացվի: Տապակել մինչև 150 աստիճան տաքացված ջեռոցում 1,5 ժամ:

 

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս