Բաժիններ՝

Դդմիկով սոուս

Բաղադրիչները՝ 

  • դդմիկ – 1/2 կգ
  • քամած մածուն – 1/2 բաժակ
  • թահին – 2 ճ/գ
  • ձեթ – 2 ճ/գ
  • լիմոնի հյութ
  • համեմի և անանուխի թերթիկներ
  • համեմի սերմ
  • սխտորի փոշի

Պատրաստման եղանակը

Մանրացված դդմիկը մի փոքր ձեթովշոգեխաշեք, աառչելուց հետո հարիչով խյուս պատրաստեք, ավելացրեք մածունն ու թահինը։ Այնուհետև ավելացրեք ապա մանրացված կանաչին, համեմեք և մատուցեք:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս