Բաժիններ՝

Սուրճ ֆրապպե

Բաղադրիչները`

  • 1,5 ճ/գ լուծվող սուրճ
  • 3 թ/գ շաքարավազ
  • 3/4 բաժակ ջուր
  • սառույց
  • խտացրած կաթ՝ ըստ ճաշակի (2 թ/գ)

Պատրաստման եղանակը

Միքսերի կամ շեյքերի մեջ լցրեք սուրճը, շաքարավազը, խտացրած կաթն ու 3-4 ճ/գ սենյակային ջերմաստիճանի ջուրը:

Հարեք մինչև բաց գույնի փրփուր առաջանալը:

Կարդացեք նաև

Ստացված խառնուրդը լցրեք բարձր բաժակի մեջ, ավելացրեք սառը ջուր և սառույց:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս