Բաժիններ՝

Բանջարեղենային տոլմա՝ կաղամբի տերևներով

Բաղադրիչներ`

• կաղամբ

• բրինձ- 2,5֊3 բաժակ, եփած

• սոխ- 4 գլուխ, մանր կտրատած

• գազար- 5 հատ, քերած

• ձեթ

• աղ

• սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը`

Գազարն ու սոխը ձեթով տապակել, ¼ մասն առանձնացնել։ Մնացածը խառնել եփած բրնձի հետ։ Կաղամբը թեթև խաշել։ Փաթաթել տոլման, դասավորել կաթսայի մեջ, վրան լցնել առանձնացրած գազարով սոխառածը։ Ըստ նախասիրության՝ ավելացնել տոմատ կամ լոլիկիկի և պղպեղի սոուս։

Մի քիչ ջուր ավելացնել և եփել կա՛մ գազօջախի վրա, կա/մ ջեռոցում 175°-ում 30-45 րոպե։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս