 
                        Օգտակար բուրիտո
 
                                    Բաղադրիչներ
1. Հավի կրծքամիս – 200 գ

2. Լոլիկ – 2 շերտ

3. Քաղցր պղպեղ – 2 շերտ

4. Պահածոյացված լոբի – 2 ճ/գ

5. Սոխ

6. Կանաչի

7. Լավաշ

Պատրաստման եղանակը
1. Հավի կրծքամիսը կտրատել 1սմ շերտերով:
2. Պղպեղը, լոլիկը ու սոխը օղակաձև կտրատել։
3. Հավի կտորները տապակել, մինչև ոսկեգունի:
4. Պատրաստի հավի փափկամիսը, բանջարեղենը, լոբին ու կանաչեղենը լցնել լավաշի կամ պիտայի վրա և կիսով չափ ծալել:
5. Տաքացնել 2 րոպե և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը
 
  
  
  
 
                                    
 
                         
                         
                         
                         
                         
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                    
 
                         
                         
                         
                        