Բաժիններ՝

Ամանորյա Գլինտվեյն՝ սպիտակ գինուց

Բաղադրիչներ

1. Չոր սպիտակ գինի – 600 մլ
2. Ջուր -120 մլ
3. Նարինջ – 1 հատ
4. Շաքարավազ – 2-3 ճ/գ
5. Կոճապղպեղի արմատ – 1 հատ
6. Դարչնի փայտիկ – 1 հատ
7. Աստղային անիսոն – 2-3 հատ
8. Հիլ – 2-3 հատ

Պատրաստման եղանակը

1. Կաթսայի մեջ լցնել ջուրը և համեմունքները: Եռացնել և 20 րոպե թողնել ցածր կրակի վրա:

2. Ավելացնել խորանարդաձև կտրատված նարինջը: Եփել ևս 1-2 րոպե:

3. Ավելացնել շաքարավազը և գինին:

4. Լավ տաքացնել, մինչև պղպջակներ առաջանան, վերցնել կրակից:

5. Սառեցնել և լցնել բաժակների մեջ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս