Բաժիններ՝

Տնական կոնֆետներ՝ տոնական սեղանի համար

Բաղադրիչներ

1. Հնդկական ընկույզ – 1 բաժակ
2. Սուրճ – 2 ճ/գ
3. Խուրմա – 1 բաժակ
4. Դառը շոկոլադ – 1/4 բաժակ

Պատրաստման եղանակը

1. Բլենդերով մանրացնել ընկույզը և սուրճը:

2. Ավելացնել խուրման, կրկին հարել՝ մինչև ստացվի միասեռ զանգված:

3. Շոկոլադը մանրացնել և ավելացնել զանգվածին: Խառնել:

4. Գնդիկներ և ձևավորել և դնել սառնարանը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս