Բաժիններ՝

Բաղադրատոմս, որը փոխանցվում է սերնդեսերունդ. Եթերային և նուրբ պանրիկներ

Բաղադրիչներ

Կաթնաշոռ – 200 գ

Սպիտակաձավար – 2-3 ճ/գ

Շաքարավազ – 3 ճ/գ

Վանիլին

Ալյուր՝ թավալելու համար

Բուսայուղ՝ տապակելու համար

Պատրաստման եղանակը

Կաթնաշոռը տրորել պատառաքաղով, ավելացնել շաքարավազ, սպիտակաձավար և վանիլին:

Խառնել և խոնավ ձեռքերով գնդիկներ ձևավորել:

Գնդիկները թավալել ալյուրի մեջ և տապակել շատ տաք բուսայուղով տապակի մեջ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս