Բաժիններ՝

Ինչպես պատրաստել ամենահամեղ մարինացված կաղամբը

Մարինացված կաղամբը կարելի է պատրաստել ոչ միայն ձմռան համար, այլև ընթրիքի կամ տոնական սեղանի համար: Դրա համար Lenta.ru-ն առաջարկում է պարզ և արագ բաղադրատոմս:

Բաղադրիչներ

1. Կաղամբ – 1 կգ

Կարդացեք նաև

2. Գազար – 200 գ

3. Ջուր – 1 լ

4. Աղ – 1 ճ/գ

5. Շաքարավազ – 1 ճ/գ

6. 9 տոկոսանոց քացախ – 50 մլ

7. Բուսայուղ – 2 ճ/գ

8. Սխտոր – 1 պճեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Կաղամբը մանր կտրատել, գազարը քերել: Սխտորը բարակ շերտատել:

2. Խառնել բոլոր բաղադրիչները:

3. Ջրի մեջ լուծել աղը և շաքարավազը, եռացնել։ Ավելացնել քացախը և բուսական յուղը:

4. Մարինադը լցնել կաղամբի վրա, ծածկել և թողնել սառչի մինչև սենյակային ջերմաստիճան։ Երեք-չորս ժամ հետո նախուտեստը պատրաստ է:

Տեսանյութեր

Լրահոս