Բաժիններ՝

Բրյուսելյան կաղամբը՝ ջեռոցում

Բաղադրիչները՝ 

  • Բրյուսելի կաղամբ- 300 գրամ
  • ձիթապտղի յուղ
  • աղ, սև պղպեղ
  • իտալական համեմունք
  • սխտոր- 2 պճեղ
  • պարմեզան

Պատրաստման եղանակը՝

Բրյուսելի կաղամբը երկու մասի բաժանեք, ավելացնել ձիթապտղի յուղ, աղ և պղպեղ, իտալական համեմունք, սխտոր և պարմեզան:

Թխել ջեռոցում 25-30 րոպե՝ մինչև ոսկե դարչնագույն դառնալը:

Կարդացեք նաև

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս