Բաժիններ՝

Տապակած բանջարեղենով, հավի կրծքամսով հնդկաձավար 

Բաղադրիչները`

• հնդկաձավար- 2 բաժակ, եփած

• սոխ- 1 գլուխ, խորանարդիկների կտրատած

•  գունավոր պղպեղ, խերանարդիկների կտրատած- 2 հատ

Կարդացեք նաև

• գազար, խորանարդիկների կտրատած- 2 հատ

• կանաչ սոխ- 1 փունջ

• մաղադանոս

• հավի կրծքամիս, եփած, խորանարդիկների կտրատած- 300 գրամ

• ձեթ

• աղ

• սև պղպեղ

ուրց

Պատրաստման եղանակը՝

Հնդկաձավարը նախապես խաշեք։ Սոխը, պղպեղը, գազարը միասին տապակեք բուսայուղի մեջ, ավելացրեք նախապես եփված հավի կրծքամիսը և շարունակեք ևս 4-5 րոպե տապակել, այնուհետև աղ արեք, համեմեք պղպեղով, ուրցով, խառնեք և մանր կտրակատ կանաչ սոխը։ Վերջում ավեկացրեք հնդկաձավար, խառնեք և տապակեք ևս 5 րոպե։

Տեսանյութեր

Լրահոս