
Տապակած բանջարեղենով, հավի կրծքամսով հնդկաձավար

Բաղադրիչները`
• հնդկաձավար- 2 բաժակ, եփած
• սոխ- 1 գլուխ, խորանարդիկների կտրատած
• գունավոր պղպեղ, խերանարդիկների կտրատած- 2 հատ
• գազար, խորանարդիկների կտրատած- 2 հատ
• կանաչ սոխ- 1 փունջ
• մաղադանոս
• հավի կրծքամիս, եփած, խորանարդիկների կտրատած- 300 գրամ
• ձեթ
• աղ
• սև պղպեղ
• ուրց
Պատրաստման եղանակը՝
Հնդկաձավարը նախապես խաշեք։ Սոխը, պղպեղը, գազարը միասին տապակեք բուսայուղի մեջ, ավելացրեք նախապես եփված հավի կրծքամիսը և շարունակեք ևս 4-5 րոպե տապակել, այնուհետև աղ արեք, համեմեք պղպեղով, ուրցով, խառնեք և մանր կտրակատ կանաչ սոխը։ Վերջում ավեկացրեք հնդկաձավար, խառնեք և տապակեք ևս 5 րոպե։