Բաժիններ՝

Բանջարեղենային տոլմա

Բաղադրիչները`

• կաղամբ

• բրինձ- 2,5֊3 բաժակ, եփած

• սոխ- 4 գլուխ, մանր կտրատած

Կարդացեք նաև

• գազար, քերած- 5 հատ

• ձեթ

• աղ- 2 ճ/գ

• սև պղպեղ- 1 թ/գ

Պատրաստման եղանակը`

Գազարն ու սոխը ձեթով տապակել , ¼ մասն առանձնացնել։ Մնացածը խառնել եփած բրնձին։ Կաղամբը թեթև խաշել։ Փաթաթել տոլման, դասավորել կաթսայի մեջ, վրան լցնել առանձնացրած տապակած սոխն ու գազարը։

Ավելացնել տոմատ կամ լոլիկի սոուս՝ ըստ նախասիրության։ 1 թեյի բաժակ ջուր ավելացնել և եփել։ Կարող եք եփել նաև ջեռոցում՝ 175°-ում, 30-45 րոպե։

Տեսանյութեր

Լրահոս