Բաժիններ՝

Եղինջով աղցան

Բաղադրամասերը՝

  • Եղինջ- 200 գ
  • կանաչ սոխ
  • հազար
  • մաղադանոց
  • համեմ
  • ընկույզ
  • աղ, սև պղպեղ
  • լիմոնի հյութ
  • ձեթ

Պատրաստման եղանակը՝

Նախապես լվացած եղինջը լավ տրորեք ձեռնոցներով, որպեսզի չծակծկի: Ցանկության դեպքում կարող եք  թևթևակի շոգեհարել՝ 1-2 րոպե թողնելով թույլ աղաջրով եռացրած ջրի մեջ։

Շոգեհարելուց հետո պետք է եղինջը քամել և կտրատել։ Հազարը, համեմը, մաղադանոսը և կանաչ սոխը կտրատեք և ավելացրեք եղինջի վրա։

Կարդացեք նաև

Համեմել սև պղպեղով, աղով, լիմոնի հյութ և ձեթ ավելացնել:

Մատուցելիս վրան լցնել մանրացրած ընկույզը։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս