Բաժիններ՝

Խոզապուխտով և պանրով աղցան

Բաղադրիչները՝

  • Խոզապուխտ – 300 գ
  • Գաուդա պանիր – 300 գ
  • Ընկույզ – ½ բաժակ
  • Մաղադանոս – 5 ճյուղ
  • Մայոնեզ – 200 գ
  • Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Խոզապուխտը կտրատել, պանիրը քերել մանր քերիչով։

Ընկույզը չոր տապակի մեջ տապակել՝ անընդհատ խառնելով 2-3 րոպե։ Այնուհետև շատ մանր կտրատել կամ բլենդերի մեջ մանրացնել։

Մաղադանոսը մանր կտրատել և խառնել խոզապուխտի և պանրի հետ։ Աղցանը համեմել մայոնեզով, աղով և պղպեղով։ Աղցանը լցնել ափսեյի մեջ և շաղ տալ մանրացրած ընկույզը։

Տեսանյութեր

Լրահոս