Բաժիններ՝

Լոբով աղցան

Բաղադրիչները՝ 

  • պահածոյացված լոբի – 400 գ
  • տարեկանի ցորենի հաց – 1 հատ
  • սխտոր- 3-4 պճեղ
  • խոզապուխտ – 400 գ
  • մայոնեզ – 200 գ
  • մարինացված վարունգ – 3 հատ
  • սամիթ
  • կանաչ սոխ

Պատրաստման եղանակը

Հացի միջուկը հանել, տապակը տաքացնել, մի քիչ բուսայուղ լցնել ու հացը տապակել երկու կողմից 20-30 վայրկյան։ Խոզապուխտը կտրատեք փոքր խորանարդների:

Կտրատել նաև միջին չափի մարինացված վարունգը։ Կանաչ սոխը և թարմ սամիթը մանր կտրատել։

Հացի յուրաքանչյուր շերտին քսել սխտոր և կտրատել։ Լցնել մեծ ամանի մեջ, ավելացնել կտրատած խոզապուխտ, թթու վարունգ, պահածոյացված լոբի, ինչպես նաև մանր կտրատած խոտաբույսերը, աղ և պղպեղ։ Ավելացնել մայոնեզ և խառնել։

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս