Բաժիններ՝

Հավի մսով, սնկով ու պանրով գնդիկներ

Բաղադրիչները՝ 6 բաժնի համար

  • 200-250 գ հավի փափկամիս
  • 3 հատ ձու
  • 3-5 հատ շամպինյոն
  • 1 ճ/գ բուսական յուղ
  • 150 գ պանիր
  • աղ, աղացած սև պղպեղ ու մայոնեզ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

Հավի միսը 20-25 րոպե եփեք, ձուն՝ 10 րոպե: Թողեք հովանան:

Սունկը փոքր կտորներով կտրատեք: Բուսական յուղով թավայի մեջ մի քանի րոպե տապակեք ու հովացրեք:

Կարդացեք նաև

Հավի միսը փոքր կտորներով կտրատեք: Ձուն ու պանիրը քերիչով քերեք:

Հավի միսը, սունկն ու պանիրը խառնեք: Աղ ու պղպեղ արեք, ավելացրեք մայոնեզն ու քերած պանրի 2/3 մասը: Լավ խառնեք:

Ստացված զանգվածից ընկույզի մեծության գնդիկներ արեք ու գլորեք մնացած պանրի մեջ: Ստացված գնդիկները տեղադրեք ափսեի մեջ ու մատուցեք:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս