Կարտոֆիլը՝ տապակած շամպինյոնների հետ
Բաղադրիչները՝
- 500 գ շամպինյոն
- 600 գ կարտոֆիլի պյուրե
- 2 ճ/գ կարագ
- 2 ճ/գ կիտրոնի հյութ
- 1/2 բաժակ թթվասեր
- 4 ճ/գ քերած պանիր
- 2 ճ/գ մանրացրած չորահաց
- 1 ճ/գ բուսական յուղ
- համեմի ու մաղադանոսի տերևներ
- աղ
Պատրաստման եղանակը
Շամպինյոնները յուղի մեջ տապակեք, վրան կիտրոնի հյութ ցողեք ու աղ արեք:
Թթվասերը խառնեք պանրի հետ:
Կարագ քսած տապակի մեջ լցրեք կարտոֆիլի պյուրեի մի մասը, ապա շամպինյոնները, պանրով թթվասերը:
Մնացած պյուրեն տապակի մեջ լցրեք եզրազարդի ձևով: Ապա վրան մանրացրած չորահացը լցրեք, ցողեք հալած կարագով ու տեղադրեք ջեռոցում մինչև ոսկեգույն երանգ ստանալը:
Մատուցելիս մաս-մաս կտրատեք, զարդարեք մաղադանոսի ու համեմի տերևներով: