Բաժիններ՝

Ձուն լոլիկի մեջ՝ ֆրանսիական ձևով

Բաղադրիչները՝

  • 4 հատ լոլիկ
  • 4 հատ ձու
  • 4 գ կարագ
  • աղ
  • աղացած սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

4 հատ լավ հասած, բայց ձիգ լոլիկների գլխամասը կտրեք: Լոլիկների վրա եռացրած ջուր լցրեք, թողեք 2-3 րոպե:

2-3 րոպե հետո կեղևը հեշտությամբ կհեռացնեք: Լոլիկները փորեք, պտղամիսը հանեք:

Կարդացեք նաև

Լոլիկները ներսից աղ ու պղպեղ արեք ու յուրաքանչյուրի մեջ 1-ական գրամ կարագ դրեք:

Յուրաքանչյուր լոլիկի մեջ մեկական ձու ջարդեք, ըստ ճաշակի՝ համեմեք աղ ու պղպեղով:

Լոլիկները տեղադրեք տապակի մեջ ու տեղավորեք նախապես տաքացրած ջեռոցում:

Ջեռոցի ջերմաստիճանը հասցրեք 200 աստիճան ցելսիուսի և պատրաստեք լոլիկները մոտ 12 րոպե:

Պատրաստի լոլիկները զուշորեն տեղադրեք սկուտեղի մեջ ու տաք վիճակում մատուցեք:

Տեսանյութեր

Լրահոս