Բաժիններ՝

Մարինացված շամպինիոն

Բաղադրիչներ

Սունկ շամպինիոն – 500 գ

Քացախ (9%) – 60 մլ

Բուսայուղ – 120 մլ

Սխտոր – 3 պճեղ

Պղպեղ սև հատիկավոր – 10 հատ

Շաքարավազ – 2 թ/գ

Աղ – 1 թ/գ

Դափնու տերև – 4 հատ

Պատրաստման եղանակը

Սունկը լվանալ, նախընտրելի է լինեն մանր չափերի, որպեսզի կտրատելու անհրաժեշտություն չլինի։

Քացախը, բուսայուղը, շաքարավազը, աղը խառնել, ավելացնել հատիկավոր սև պղպեղն ու դափնու տերևը: Ստացված զանգվածի վրա լցնել սունկն ու ճզմած սխտորը։

Դնել գազօջախին և եռալուց հետո խառնելով եփել ևս 5 րոպե: Եփելու ընթացքում սնկից բավականաչափ հեղուկ դուրս կգա։

Եփելուց հետո սունը տեղափոխեք բանկայի մեջ, քամեք ու տեղափոխում սառնարան:

4 ժամ անց կարող ենք վայելել:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս