Բաժիններ՝

Կեքսերի այսպիսի տարբերակ դեռ չեք փորձել

Բաղադրիչներ

1. Պինդ պանիր – 100 գ
2. Փափուկ պանիր – 100 գ
3. Ալյուր – 100 գ
4. Չաման – 3 թ/գ
5. Ձու – 2 հատ
6. Բուսայուղ – 2 ճ/գ
7. Թթվասեր – 3 ճ/գ
8. Շաքարավազ – 2 թ/գ
9. Փխրեցուցիչ – 1 թ/գ
10. Աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Ձուն, բուսայուղը, թթվասերը, շաքարավազը, աղը, ալյուրը և փխրեցուցիչը հարել:

Կարդացեք նաև

2. Պինդ պանիրն անցկացնել քերիչով, իսկ փափուկ պանիրը խորանարդաձև կտրատել: Ավելացնել զանգվածին և լավ հարել:

3. Ստացված խմորը լցնել կաղապարների մեջ, վրան չաման շաղ տալ: Թխել 20-25 րոպե, 200 աստիճան չեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս