Բաժիններ՝

Խնձորի ջեմի պատրաստման ամենահեշտ բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

1. Խնձոր – 1 կգ
2. Շաքարավազ – 350 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Խնձորները լվանալ, կեղևազրկել, հեռացնել կորիզները:

Կարդացեք նաև

2. Խնձորն անցկացնել խոշոր քերիչով, լցնել կաթսայի մեջ:

3. Լցնել 50 մլ ջուր և եփել 25-30 րոպե: Պարբերաբար խառնել: Պետք է ստացվի զյուսանման զանգված:

4. Այնուհետև ավելացնել շաքարավազը, խառնել, եփել 30-40 րոպե:

5. Ջեմը պատրաստ է: Մատուցել թեյի և սուրճի հետ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաղադրատոմսը և լուսանկարը՝ povar.ru

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս