Բաղադրատոմս ֆրանսիացի մայրիկներից
Բաղադրիչներ
1. Խաշած միս (տավարի, հավի) – 400 գ
2. Սոխ – 1 հատ
3. Սխտոր – 1 պճեղ
4. Մաղադանոս – 1 փունջ
5. Ձու – 1 հատ
6. Հաց՝ թաթախված կաթի մեջ
6. Ալյուր
7. Ձիթայուղ
8. Լոլիկի խյուս
9. Համեմունքներ
Պատրաստման եղանակը
1. Միսը աղալ:
2. Խառնել մանր կտրատված սոխի, սխտորի, մաղադանոսի, հացի և ձվի հետ:
3. Փոքր կոլոլակներ ձևավորել, թավալել ալյուրի մեջ: Տապակել բուսայուղով:
4. Ավելացնել լոլիկի խյուսը, համեմունքները: Շոգեխաշել 5-10 րոպե:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը