Ինչպես մաքրել օրգանիզմը. բուժիչ բաղադրատոմս հնդիկ խոհարարից
Ամառը օրգանիզմը տոքսիններից մաքրելու լավագույն ժամանակն է։ Ոմանք դա անում են ընդհատվող ծոմապահությամբ, մյուսները դիմում են վեգան դիետայի օգնությանը: Այուրվեդայի հնդիկ մասնագետների կողմից մշակված կանաչ սմուզին կօգնի մաքրել մեր աղիքները:
Պրակրիտի Շակտի կենտրոնում, որը գտնվում է Կերալայում, բուժումը ներառում է ոչ միայն բժշկական պրոցեդուրաներ և յոգայի դասընթացներ, այլև սննդակարգ, որը հիմնված է հումակերության վրա: Այստեղ բոլոր ուտեստները վեգան են՝ պատրաստված տեղական մրգերից, բանջարեղենից, ընկույզեղենից։ Պրակրիտի Շակտի կենտրոնի շեֆ-խոհարար Ջոյ Մեթյուն ամեն օր մատուցում է սմուզիներ, որը կազմում է դետոքս-դիետայի անբաժանելի մասը:
Բաղադրիչներ
1. Ավոկադո – 100 գր
2. Բանան – 100 գր
3. Սպանախ – 50 գր
4. Մեղր – 50 գր
5. Կոկոսի կաթ – 50 մլ
6. Ջուր – 100 մլ
Պատրաստման եղանակը
1. Բոլոր բաղադրիչները հարել բլենդերով և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը