Բաժիններ՝

Օրվա բաղադրատոմսը. հավի խորոված

Ինչպե՞ս պատրաստել իդեալական խորոված: Բաղադրատոմսոով Elle.ru-ի հետ կիսվել է Ruski ռեստորանի շեֆ-խոհարար Ալեքսանդր Վոլկով-Մեդվեդևը:

Խորովածի համար լավագույն կտորները ազդրերն են: Պատրաստումը տևում է 2-3 ժամ, նախատեսված է 4 անձի համար:

Բաղադրիչներ 1 կգ հավի համար

1. Մայոնեզ – 150 գ
2. Աջիկա – 50 գ
3. Սխտոր – 3-5 պճեղ
4. Սոյայի սոուս – 5 ճ/գ

Կարդացեք նաև

Պատրաստման եղանակը

1. Մարինադի համար բոլոր բաղադրիչները խառնել:

2. Հավը բաժանել մասերի և մարինացնել 2-3 ժամ:

3. Տապակել 10 րոպե՝ անընդհատ շրջելով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս