Բաժիններ՝

Պատրաստում ենք տնական մարմելադ առանց շաքարի

Բաղադրիչներ

1. Բանան – 2 հատ
2. Կիվի – 3-4 հատ
3. Ժելատին – 15 գ
4. Սառը ջուր – 50 մլ
5. Կոկոսի փաթիլներ – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Բանանն ու կիվին մաքրել, բլենդերով հարել:

Կարդացեք նաև

2. Պատրաստի խյուսը լցնել կաթսայի մեջ և հասցնել եռման աստիճանի, պահել երկու րոպե և վերցնել կրակից։

3. Սառեցված զանգվածը լցնել յուղաթղթով պատված ուղղանկյուն կամ քառակուսի կաղապարի մեջ։

4. Մեկ գիշեր թողնել սառնարանում: Առավոտյան մարմելադը կտրատել քառակուսիների և վրան կոկոսի փաթիլներ ցանել։

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս