Բաժիններ՝

Պիստակով և սերուցքով կրեմ «Անգլեզ»

Բաղադրիչներ

1. Սերուցք (35 տոկոս) – 1 բաժակ

2. Պիստակ – 0.3 բաժակ

3. Շաքարավազ – 0.3 բաժակ

4. Ձվի դեղնուց – 3 հատ

Պատրաստման եղանակը

1. Պիստակը մաքրել, բլենդերով մանրացնել:

2. Մանրացրած պիստակը կաթսայի մեջ խառնել շաքարավազի և սերուցքի հետ: Կաթսան դնել միջին կրակի վրա և եփել՝ անընդհատ խառնելով:

3. Երբ շաքարավազը հալվի, վերցնել կրակից և թողնել մոտ 10 րոպե:

4. Սառած զանգվածին հատ-հատ ավելացնել 3 ձվի դեղնուց, անընդհատ հարել:

5. Դնել միջին կրակի վրա, խառնել փայտե գդալով, հասցնել 80 աստիճանի:

6. Պատրաստի կրեմն անցկացնել մաղով, լցնել բաժակների մեջ, ծածկել և 1.5 ժամով դնել սառնարանը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս