Բաժիններ՝

Թաթարական շատ համեղ Ազու

Բաղադրիչներ

1. Տավարի միս – 500 գ

2. Սոխ – 5 հատ

3. Թթու վարունգ – 3 հատ

4. Տոմատի մածուկ – 2 ճ/գ

5. Արգանակ – 1 բաժակ

6. Կարտոֆիլ – 1 կգ

7. Սխտոր – 3 պճեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Միսը շերտատել, մի փոքր տապակել: Սոխը կիսաշրջանաձև շերտատել և ավելացնել մսին:

2. Մսին և սոխին ավելացնել նաև տոմատի մածուկը և քերած թթու վարունգը, լցնել արգանակը և շոգեխաշել, մինչև մսի լրիվ պատրաստ լինելը:

3. Առանձին տապակել կարտոֆիլը, ավելացնել մսին, համեմել, լցնել նաև սխտորը և ամբողջը մասին շոգեխաշել ևս 5 րոպե: Մատուցել տաք վիճակում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս