Բաժիններ՝

Պատրաստում ենք կարամելային սոուս պաղպաղակի և տորթերի համար

Բաղադրիչներ

1. Շաքարավազ – 200 գ
2. Կարագ – 150 գ
3. Սերուցք (22-35%) – 125 մլ

Պատրաստման եղանակը

1. Շաքարավազը լցնել կաթսայի մեջ և դնել կրակին:

Կարդացեք նաև

2. Հասցնել եռման, անընդհատ խառնել, մինչև շաքարավազը լուծվի և սաթի գույն ձեռք բերի:

3. Զանգվածին ավելացնել կարագը և հալեցնել:

4. Այնուհետև վերցնել կրակից և լցնել սերուցքը, անընդհատ խառնել:

5. Սոուսը սառեցնել և լցնել բանկաների մեջ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս