Գարնանային լավագույն նախուտեստը՝ պանրային ձողիկներ՝ կանաչիներով
Բաղադրիչներ
1. Հալված պանիր – 16 շերտ
2. Կորեական գազար – 300 գ
3. Սխտոր – 3 պճեղ
4. Մաղադանոս – 1 փունջ
5. Մանանեխ, աղ, սև պղպեղ
6. Սերուցք – 3 ճ/գ
7. Ձու – 3 հատ
Պատրաստման եղանակը
1. Բլենդերի մեջ մանրացնել խաշած ձվերը, կորեական գազարը, սխտորը, ավելացնել սերուցքը: Այնուհետև լցնել մանանեխը, համեմել աղով և սև պղպեղով:
2. Ստացված խյուսը լցնել պանրի շերտերի վրա, փաթաթել ռուլետի նման և պատել մանր կտրատված մաղադանոսով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը