Բաժիններ՝

Գարնանային լավագույն նախուտեստը՝ պանրային ձողիկներ՝ կանաչիներով

Բաղադրիչներ

1. Հալված պանիր – 16 շերտ
2. Կորեական գազար – 300 գ
3. Սխտոր – 3 պճեղ
4. Մաղադանոս – 1 փունջ
5. Մանանեխ, աղ, սև պղպեղ
6. Սերուցք – 3 ճ/գ
7. Ձու – 3 հատ

Պատրաստման եղանակը

1. Բլենդերի մեջ մանրացնել խաշած ձվերը, կորեական գազարը, սխտորը, ավելացնել սերուցքը: Այնուհետև լցնել մանանեխը, համեմել աղով և սև պղպեղով:

Կարդացեք նաև

2. Ստացված խյուսը լցնել պանրի շերտերի վրա, փաթաթել ռուլետի նման և պատել մանր կտրատված մաղադանոսով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս