Բաժիններ՝

Ֆրանսիական սթեյք՝ գինու սոուսով

Բաղադրիչներ

1. Սթեյքի միս
2. Սև հատիկավոր պղպեղ
3. Խոշոր աղ
4. Բուսայուղ
5. Կարագ
6. Գինի
7. Սերուցք
8. Մանանեխ

Պատրաստման եղանակը

1. Պղպեղը մանրացնել:

Կարդացեք նաև

2. Մսի կտորը պատել աղով և պղպեղով:

3. Կարագը և բուսայուղը խառնել տապակի մեջ:

4. Միսը տապակել բոլոր կողմերից:

5. Տապակի մեջ լցնել մեկ բաժակ գինի, սերուցք, 1 թ/գ մանանեխ և 1 թ/գ կարագ: Լավ խառնել և հասցնել եռման:

6. Սթեյքը կտրատել և մատուցել սոուսի հետ միասին:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս