Ձնեմարդուկներ՝ պանրից
Բաղադրիչներ
1. Պինդ պանիր
2. Ոչխարի պանիր
3. Սխտոր
4. Գազար
5. Կոկոսի քերուկ
6. Սև պղպեղի հատիկներ
Պատրաստման եղանակը
1. Պանիրները և սխտորը քերել, խառնել:
2. Ձնեմարդ պատրաստելու համար զանգվածից մեծ և փոքր չափերի գնդիկներ ձևավորել և 15 րոպե դնել սառցախցիկը:
3. Գնդիկները թավալել կոկոսի քերուկի մեջ: Միացնել ատամի փայտիկով և զարդարել՝ ինչպես ցուցադրված է նկարում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը