Բաժիններ՝

Ձնեմարդուկներ՝ պանրից

Բաղադրիչներ

1. Պինդ պանիր
2. Ոչխարի պանիր
3. Սխտոր
4. Գազար
5. Կոկոսի քերուկ
6. Սև պղպեղի հատիկներ

Պատրաստման եղանակը

1. Պանիրները և սխտորը քերել, խառնել:

2. Ձնեմարդ պատրաստելու համար զանգվածից մեծ և փոքր չափերի գնդիկներ ձևավորել և 15 րոպե դնել սառցախցիկը:

3. Գնդիկները թավալել կոկոսի քերուկի մեջ: Միացնել ատամի փայտիկով և զարդարել՝ ինչպես ցուցադրված է նկարում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս