Բաժիններ՝

Ամանորյա խոզի ազդրի պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

1. Խոզի ազդր – 950 գ
2. Սխտոր – 5-6 պճեղ
3. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 200 աստիճան:

2. Միսը լվանալ, չորացնել, համեմել աղով և պղպեղով: Վրան անցքեր անել և մտցնել սխտորի կտորները:

3. Ամուր ռուլետ փաթաթել, կապել խոհարարական թելով: Փաթաթել միսը փայլաթիթեղի 3 շերտով:

4. Եփել՝ մինչև պատրաստ լինելը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս