Ամանորյա խոզի ազդրի պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը
Բաղադրիչներ
1. Խոզի ազդր – 950 գ
2. Սխտոր – 5-6 պճեղ
3. Աղ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
1. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 200 աստիճան:
2. Միսը լվանալ, չորացնել, համեմել աղով և պղպեղով: Վրան անցքեր անել և մտցնել սխտորի կտորները:
3. Ամուր ռուլետ փաթաթել, կապել խոհարարական թելով: Փաթաթել միսը փայլաթիթեղի 3 շերտով:
4. Եփել՝ մինչև պատրաստ լինելը:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը