Բաժիններ՝

Պաստան նույնպես կարող է տոնական լինել. լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

1. Պաստա
2. Շամպինիոն – 750 գ
3. Ցածր յուղայնությամբ սերուցք – 225 մլ
4. Սոյայի սոուս – 2 ճ/գ
5. Բուսայուղ – 2 ճ/գ
6. Սխտոր – 2 պճեղ
7. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Պաստան խաշել:

2. Սոուսը պատրաստելու համար սունկը կտրատել և տապակել 15 րոպե:

3. Սնկին ավելացնել սերուցք և սոյայի սոուս: Տապակել՝ անընդհատ խառնելով, այնքան ժամանակ, մինչև սոուսը փոքր-ինչ կրճատվի ծավալով (մոտ 3-5 րոպե): Վերջում ավելացնել աղը և ցանկության դեպքում՝ ճզմած սխտոր:

4. Խառնել սոուսը պաստայի հետ և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս