Խրթխրթան թխվածքաբլիթներ. գլխավոր բաղադրիչը կաթնաշոռն է
Բաղադրիչներ
1. Վարսակի փաթիլներ – 4 ճ/գ
2. Ցորենի թեփ – 2 ճ/գ
3. Բնական յոգուրտ – 125 գ
4. Անյուղ կաթնաշոռ – 60 գ
5. Եգիպտացորենի օսլա – 2 ճ/գ
6. Կակաո – 1 ճ/գ
7. Ձու – 2 հատ
8. Փխրեցուցիչ
9. Անյուղ կաթ – 2 ճ/գ
10. Գետնանուշ
Պատրաստման եղանակը
1. Խառնել բոլոր բաղադրիչները խմորի համար:
2. Տապակը պատել յուղաթղթով:
3. Հարթ թխվածքաբլիթներ ձևավորել և դնել տապակի վրա:
4. Թխել 20 րոպե, 160 աստիճան ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը