Բաժիններ՝

Շքեղ աղանդեր՝ խտացրած կաթով. թխել հարկավոր չէ

Բաղադրիչներ

1. Թխվածքաբլիթներ – 250-300 գ

2. Եփած խտացրած կաթ – 300 գ

3. Կաթնաշոռ – 300 գր

4. Ժելատին – 1.5 ճ/գ

5. Սերուցք – 100 մլ

6. Կարագ – 150-200 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Հիմքի համար. թխվածքաբլիթները բլենդերով մանրացնել: Կարագը հալեցնել ջրային գոլորշու վրա և լցնել թխվածքաբլիթների վրա: Խառնել:

2. Ժելատինը թրջել:

3. Կաթնաշոռը, սերուցքը և խտացրած կաթը հարել բլենդերով, ավելացնել ժելատինը: Կրկին հարել:

4. Կաղապարը պատել յուղաթղթով, ավելացնել հիմքը և հարթեցնել:

5. Հիմքի վրա լցնել միջուկը: Մի քանի ժամ չիզքեյքը պահել սառնարանում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս