Փխրուն թխվածքաբլիթներ՝ ընդամենը 3 բաղադրիչներից
Բաղադրիչներ
1. Ալյուր – 260 գ
2. Կարագ – 180 գ
3. Շաքարավազ – 150 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Փափուկ կարագը խառնել շաքարավազի հետ:
2. Այնուհետև ավելացնել ալյուրը, փշուրանման զանգված ստանալ:
3. Փափուկ խմոր հունցել:
4. Խմորը պատել շաքարավազով, փաթաթել սննդային թաղանթով և 30 րոպե դնել սառնարանում:
5. Այնուհետև խմորը 1 սմ հաստության մասերի կտրատել և դնել յուղաթղթով պատված տապակի վրա:
6. Թխել 180 աստիճան ջեռոցում 20 րոպե:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը