Բաժիններ՝

Զովացուցիչ ըմպելիք

Ութ չափաբաժնի համար սուրճով և պաղպաղակով իտալական ըմպելիք պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝

1. Էսպրեսո – 240 մլ
2. Սրճային լիկյոր – 1/4 բաժակ
3. Շոկոլադե պաղպաղակ – 8 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Լիկյորը և սուրճը խառնել:

2. Ութ բաժակների մեջ մեկական գդալ պաղպաղակ դնել, վրան լցնել սուրճը և անմիջապես մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս