Բաժիններ՝

Սոխով և խնձորով աղցան՝ լեհական ձևով

Բաղադրիչներ

1. Խնձոր – 2 հատ

2. Ձու – 2 հատ

3. Սոխ – 1 հատ

4. Թթու վարունգ – 2 հատ

5. Մայոնեզ – 2 ճ/գ

6. Թթվասեր – 1 ճ/գ

7. Կիտրոնի հյութ – 1 թ/գ

8. Մանանեխ – 1 թ/գ

9. Աղ

10. Սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Սոխը, ձուն և վարունգը մանր կտրատել:

2. Խնձորը կեղևազրկել, հեռացնել սերմերը, կտրատել:

3. Խառնել բոլոր բաղադրիչները:

4. Մայոնեզը, թթվասերը, մանանեխը, կիտրոնի հյութը և պղպեղը խառնել, ավելացնել աղցանին, խառնել և մատուցել մսի հետ միասին:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս