Բաժիններ՝

Պանրային լոշիկ՝ հավով և բուլղարական պղպեղով. համեղ նախաճաշ

Բաղադրիչներ

1. Ձու – 3 հատ
2. Փափուկ կաթնաշոռ – 150 գ
3. Բրնձի ալյուր – 80 գ
4. Փխրեցուցիչ – դանակի ծայրով

Միջուկի համար

1. Հավի կրծքամիս
2. Պանիր
3. Բուլղարական պղպեղ
4. Կանաչի
5. Ցանկացած համեմունք
6. Աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Տակապված հավը և պղպեղը կտրատել:

2. Պանիրն անցկացնել քերիչով:

3. Ձուն, կաթնաշոռը, ալյուրը և փխրեցուցիչը խառնել:

4. Խմորի մեջ այնուհետև ավելացնել պանրի կեսը, հավը, պղպեղը և համեմունքները:

5. Զանգվածը լցնել տապակի մեջ և միջին կրակի վրա տապակել 7-9 րոպե:

6. Այնուհետև ավելացնել մնացած պանիրը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս