Հանրահայտ կրոկ-մադամ սենդվիչի պատրաստման լավագույն բաղադրատոմսը
![](https://168.am/wp-content/uploads/2022/11/imgonline-com-ua-Resize-xrZkaNZlQxcVYv.jpg)
«Публика» նախագծի համասեփականատեր Յուլիա Սելյակովայի բաղադրատոմսը:
Բաղադրիչներ
1. Բրիոշ – 60 գ
2. Խոզապուխտ – 40 գ
3. Բեշամել սոուս – 20 գ
4. Մոցարելլա – 20 գ
5. Ուրց – 2 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Բրիշի 2 բարակ շերտի վրա տարածել բեշամել սոուս, ապա դնել մոցարելլա:
2. Ապա շերտերից մեկի վրա դնել խոզապուխտը և ծածկել երկրորդ շերտով։
3. Ջեռոցը տաքացնել 170 աստիճանի և սենդվիչները եփել 6-7 րոպե։
4. Զարդարել ուրցով և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը