Լավագույն կծու սոուսը՝ հավը մարինացնելու համար
Բաղադրիչներ
1. Սոյայի սոուս – 150 մլ

2. Կանաչ սոխ – 1 փունջ

3. Կարմիր պղպեղ – 2 թ/գ

4. Սխտոր – 1 պճեղ

5. Կոճապղպեղի արմատ – 5-7 սմ

Պատրաստման եղանակը
1. Կանաչ սոխը մանր կտրատել:
2. Սխտորը և կոճապղպեղը քերել:
3. Սոյայի սոուսը, կանաչ սոխը, կարմիր պղպեղը, սխտորը և կոճապղպեղը խառնել:
4. Հավը մարինացնել:

5. Մեկ գիշեր թողնել սառնարանում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

