Շոկոլադե թխվածքաբլիթի բաղադրատոմս՝ հրուշակեղենի արվեստի աշխարհի չեմպիոնից
Ֆրանսիական Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort հյուրանոցի երիտասարդ շոկոլադագործ և շեֆ-հրուշակագործ Գաետան Ֆյարտը կիսվում է իր ֆիրմային գաղտնիքով:
Բաղադրիչներ
1. Շագանակագույն շաքարավազ – 100 գ
2. Կոկոսի շաքար – 50 գ
3. Ալյուր – 200 գ
4. Փխրեցուցիչ – 2 գ
5. Շոկոլադե կաթիլներ – 75 գ
6. Կարագ – 100 գ
7. Ձու – 1 հատ
8. Աղ – 5 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Առանձին ամանի մեջ հալեցնել կարագը, ավելացնել մնացած բաղադրիչները և մանրակրկիտ խառնել:
2. Ձևավորել մոտ 20 գնդիկներ:
3. Թխել վեց րոպե 180 աստիճան ջեռոցում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը