Բաժիններ՝

Շոկոլադե թխվածքաբլիթի բաղադրատոմս՝ հրուշակեղենի արվեստի աշխարհի չեմպիոնից

Ֆրանսիական Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort հյուրանոցի երիտասարդ շոկոլադագործ և շեֆ-հրուշակագործ Գաետան Ֆյարտը կիսվում է իր ֆիրմային գաղտնիքով:

Բաղադրիչներ

1. Շագանակագույն շաքարավազ – 100 գ

Կարդացեք նաև

2. Կոկոսի շաքար – 50 գ

3. Ալյուր – 200 գ

4. Փխրեցուցիչ – 2 գ

5. Շոկոլադե կաթիլներ – 75 գ

6. Կարագ – 100 գ

7. Ձու – 1 հատ

8. Աղ – 5 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Առանձին ամանի մեջ հալեցնել կարագը, ավելացնել մնացած բաղադրիչները և մանրակրկիտ խառնել:

2. Ձևավորել մոտ 20 գնդիկներ:

3. Թխել վեց րոպե 180 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս